пʼятниця, 20 січня 2012 09:37

Маграо вирішив піти з "Динамо" в "Сантос" за допомогою хитрої комбінації

Маграо вирішив піти з "Динамо" в "Сантос" за допомогою хитрої комбінації

Вчора стало відомо, що 26-річний бразильський півзахисник Маграо, який вирішив розірвати контракт з "Динамо" через ФІФА, щоб на правах вільного агента перейти в "Сантос", зробив нестандартний хід - уклав трирічну угоду з клубом четвертого дивізіону штату Сан-Паулу "Прімавера".

Наступним кроком повинна стати передача Маграо "Сантосу" в оренду. Подібна комбінація покладає відповідальність за недотримання трансферних правил на "Прімаверу", в якій нібито працює батько цього гравця, а "Сантос" - залишається поза підозрами.

"Спасибі за інформацію, - сказав президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Завтра ж наші юристи направлять в "Сантос" копію контракту Маграо. Логічно застерегти колег з настільки іменитого клубу від участі в розгляді з ФІФА - навіть в якості третьої сторони. Трансферний сертифікат бразильського легіонера знаходиться в ФФУ, і запит на неї жоден клуб поки не надсилав".

За словами Ігоря Суркіса, клуб виконав перед футболістом всі умови контракту.

"Не ми, а Маграо звернувся в міжнародну федерацію зі скаргою, хоча сам чудово знає, що всі зобов'язання перед ним ми виконали стовідсотково, а штрафи на нього було накладено у повній відповідності з регламентом клубу за порушення правил внутрішньокомандної дисципліни і самовільний від'їзд з розташування "Динамо". Думаю, що ФІФА найближчим часом винесе свій вердикт, після чого невдоволена сторона поза всяких сумнівів звернеться до Спортивного арбітражного суду. Що ж, якщо буде потрібно, ми готові відстоювати свою правоту і в Лозанні, адже наша позиція незмінна: футболіст не має права нехтувати чинним контрактом", - сказав Ігор Михайлович.

Зараз ви читаєте новину «Маграо вирішив піти з "Динамо" в "Сантос" за допомогою хитрої комбінації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути