субота, 01 жовтня 2011 10:36

Маграо може опинитися в "Ювентусі"

Маграо може опинитися в "Ювентусі"

Керівництво туринського "Ювентуса" має намір поповнити ряди своєї оборони двома бразильськими захисниками.

"Ювентус" планує підписати взимку двох бразильських захисників як вільних агентів. Один з них - Фабіо Феррейра з "Ботафого", контракт якого закінчується в грудні цього року.

Також мова йде і про Жерсона Маграо, який на той час буде вільним від зобов'язань перед київським "Динамо", повідомляє Calcio GP.

Нагадаємо, раніше португальська "Брага" хотіла взяти латиноамериканського захисника в оренду, проте сторони не змогли домовитися. Так само чутки відправляли Маграо в оренду київському "Арсеналу" і сербській "Црвені Звєзді".

Жоден з цих переходів не відбувся, проте "Динамо" дало зрозуміти, що буде не проти розлучитися з Маграо, в послугах якого не зацікавлено. Трансфер 26-річного футболіста оцінюється в п'ять мільйонів євро. Сам футболіст також був не проти переходу в португальський клуб, тому що раніше був виставлений на трансфер.

Примітно, що генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе ще влітку заявив, що бразильський півзахисник Маграо скоро залишить його команду.

Зараз ви читаєте новину «Маграо може опинитися в "Ювентусі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути