середа, 16 вересня 2015 14:47

"Людей цілий рік не чуєш, а тут дзвонять і просять квитки": як "Динамо" готується до дебюту Реброва у Лізі чемпіонів
14

"На Лігу чемпіонів більше приходять", - наставник київського "Динамо" Сергій Ребров по-доброму тролить журналістів. Послухати прес-конференцію коуча перед "Порту" на базі киян у Кончі-Заспі зібрався майже повен зал.

Чому б ні? "Динамо" три роки не грало у Лізі чемпіонів. А для Сергія Станіславовича зустріч з португальцями стане тренерським дебютом у найкрутішому клубному турнірі Європи. Звідси й ажіотаж. І не тільки серед журналістів.

"Пам´ятаю, як грав у Лізі чемпіонів, коли був футболістом. Хвилювання проходить з першим ударом по м´ячу, - каже Ребров. - Напевне, завтра буде повний стадіон. Буває, що не чуєш людей цілий рік, а тут нам телефонують і просять допомогти з квитками.

Ми граємо вдома і не повинні нікого боятися. Але й атакувати весь час ми не будемо. Тим більше у матчі проти такого суперника, як "Порту". Завтра дуже важливо терпіти. Насамперед, у захисті. Оборонятися потрібно організовано і компактно. Команда рівня "Порту" не пробачить нам того, що "Олександрія" чи інші українські клуби.

Зараз важко назавати фаворита цього матчу. Легше це буде зробити вже після гри", - зазначив Сергій Станіславович.

Щодо кадрових втрат, то киянам поки не допоможе польський нападник Лукаш Теодорчик. Футболіст вже відновився від травми і на повну працює з командою, але пропустив багато часу і не мав ігрової практики.

"Ми не розглядаємо його появи у заявці на матч, - каже Ребров. - Щодо Сидорчука та Драговича, то їх участь у зустрічі з "Порту" вирішиться після тренування".

Наставника на прес-конференції супроводжував новоспечений батько Андрія Ярмоленко. У неділю у віце-капітана "Динамо" народився другий син. Хлопчика назвали Данилом.

"Дякую за вітання, - каже лідер киян. - Звичайно, хочеться забити і присвятити гол синові. Що стосується "Порту", то це сильний суперник і нам буде цікаво перевірити себе на його фоні.

Касільяс? Це воротар світового рівня. Нам головне створювати моменти. Якщо їх буде багато, то ми все одно заб´ємо незалежно від того, хто гратиме на воротах — Касільяс чи Нойєр", - зазначає Ярмоленко.

Після прес-конференції команда провела тренування. Перші 15 хвилин були доступними для ЗМІ.

Олег Гусєв приєднався до партнерів, коли ті вже побігли на пробіжку. Після розминки гравці поділилися на чотири групи і почали грати у "квадрат". За одним із них стежив Рауль Ріанчо. Іспанець просив футболістів діяти активніше.

У другому "квадраті" тренерські скіли проявляв Мігель Велозу. "Никита, что с тобой? Спокойно!" - звертався португалець до молодого захисника Микити Бурди російською з легким акцентом.

На цьому медіа-офіцери УЄФА попросили залишити тренувальне поле. Далі команда працювала вже без камер.

Залишається додати, що матч "Динамо" - "Порту" розпочнеться о 21:45. Організатори просять прийти раніше, адже готується модульне шоу. Більше про це ми повідомимо у нашому онлайні з "Олімпійського".

Зараз ви читаєте новину «"Людей цілий рік не чуєш, а тут дзвонять і просять квитки": як "Динамо" готується до дебюту Реброва у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути