понеділок, 02 травня 2016 09:31

Луческу знову обіграв Реброва

Луческу знову обіграв Реброва

Досвідчений тренер "Шахтаря" розпочав із того, що виграв поєдинок проти "Динамо" ще до гри – виграв психологічно. У складі "помаранчево-чорних" вийшла ціла група нових гравців. Це зняло із команди нервовий тягар: програємо – не докорятимуть, виграємо – будемо героями. Вдарило це і по "Динамо": гравці стартового складу побачили більшість своїх очікуваних опонентів або на трибуні, або на лаві запасних. А потім настала черга гри, у якій "Динамо" не мало жодних шансів.

Поєдинок проходив точно так само, як і гра першого кола у Києві. "Шахтар" перекрив усі можливі напрямки розвитку атак "біло-синіх". Добре для номінальних господарів, цих напрямків вкрай небагато, і вони відомі кожному глядачу, який регулярно спостерігає за матчами команди тренера Реброва. Надавши опоненту можливість тикатися у "глуху стіну", підопічні Луческу спокійно очікували на помилку суперника, аби забити у контратаці. У другому таймі було те ж саме. Тільки динамівці більше нервували і, врешті, пропустили другий і третій.

Чемпіонат України. "Шахтар" - "Динамо" - 3:0

Співпадіння бути не може – Луческу двічі показово переграв свого опонента із "Динамо". Насамперед, тактично. І хоч склади команд були різними, нічого від цього не змінилося. Можна згадати ще матч за Суперкубок минулого літа, де загалом було те ж саме.

Щодо "Динамо", то гра команди цієї весни і до матчу проти "Шахтаря" особливо не тішила – результати із посередніми командами давалися із великими труднощами. Команда так і не "побігла", а одноманітні перекидання м'яча у "іспанському" стилі легко читають вже навіть у Полтаві.

Степаненко просто поцілував емблему клубу - Луческу

Якби Ребров був більш досвідченим, він не піддався би на провокацію Луческу і не поставив би у Львові "основний" склад, який цієї весни нічого путнього не показав. Навіщо наражатися на ганебну поразку? Але тренер "Динамо" не має поки що і дещиці потрібного досвіду. Тому програв Луческу і до гри, і саму гру, і після гри. Слова Реброва про "мотивацію" просто смішні – команда до гри може бути або готова, або не готова. І за це відповідає тренер. Коли "Шахтар" був розгромлений "ПСЖ" ніхто не казав про "мотивацію". Просто суперник був сильніший. Так само у Львові вчора "Шахтар" був сильніший за "Динамо". Сильніший і за добором гравців, і за грою. Саме про це тепер мають думати динамівські тренери, а не про "мотивацію", яка чомусь вже втретє поспіль кудись зникає під час матчів із "Шахтарем". Добре, хоч із розіграшу Кубку України динамівці вчасно вилетіли.

Зараз ви читаєте новину «Луческу знову обіграв Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути