субота, 24 грудня 2016 11:48

Ломаченко розповів подробиці реваншу проти Салідо

Ломаченко розповів подробиці реваншу проти Салідо

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) проведе реванш проти мексиканця Орландо Салідо (43-13-4, 30 КО).

Ломаченко після видовищної перемоги над Ніколасом Волтерсом швидко поставив перед собою дві нових мети - реванш з Орландо Салідо і підкорення в рекордні терміни третьої вагової категорії.

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум раніше повідомив, що є домовленість з бою з Салідо, а тепер сам Ломаченко на своїй сторінці в Facebook поділився аналогічною новиною:

"Мій наступний бій буде проти Салідо. Поки це попередня інформація, але я сподіваюся, що нічого не зміниться. Поєдинок пройде в 20-х числах березня. Ми розглядаємо Лас-Вегас і Лос-Анджелес, де проживає багато мексиканців", - написав українець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли документальний фільм про українського боксера-чемпіона

Востаннє Ломаченко боксував 26 листопада, коли змусив капітулювати Ніколаса Волтерса за підсумками семи раундів. Салідо виходив на ринг 4 червня і завершив внічию поєдинок з Франсиско Варгасом.

Ломаченко зустрівся з Салідо в своєму другому поєдинку на професійному рингу 1 березня 2014 року. Тоді мексиканець здобув перемогу розділеним рішенням суддів, хоча багато експертів вважали, що переміг саме українець.

Менеджер українця Егіс Клімас повідомив, що Ломаченко в наступному році планує провести 3-4 бої.
Зараз ви читаєте новину «Ломаченко розповів подробиці реваншу проти Салідо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути