неділя, 27 листопада 2016 08:26

Ломаченко переміг свого найгрізнішого суперника

Ломаченко переміг свого найгрізнішого суперника
Ломаченко захистив чемпіонський титул. Фото: afp.com

Василь Ломаченко успішно захистив свій титул чемпіона світу за версією WBO у першій легкій вазі. Він завдав першої поразки у кар'єрі панчеру з Ямайки, екс-чемпіону світу Ніколасу Волтерсу. Суперник відмовився виходити на восьмий раунд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко виявився важчим за Волтерса

Бій традиційно розпочався з розвідки. Кожен раунд Василь мінімально записував собі в актив. Він був швидший, точніший і активніших за свого суперника. Тільки в сьомому раунді Ломаченко увімкнув повну швидкість і показав свій найкращий бокс. В українця нарешті почали проходити блискавичні серії та комбінації, якими ми звикли насолоджуватись. Його перевага стала величезною.

В перерві між сьомим і восьмим раундом Ніколас Волтерс несподівано вирішив відмовитись від продовження поєдинку. Наразі не відомо, чи він отримав травму чи зрозумів безперспективність подальшого суперництва з українцем.

Василь Ломаченко здобув свою сьому перемогу на профі-ринзі – п'яту дострокову. Він переміг чи не найбільш грізного свого суперника.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко переміг свого найгрізнішого суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути