середа, 30 листопада 2011 11:12

Ліга Європи. Розклад трансляцій матчів українських команд

Ліга Європи. Розклад трансляцій матчів українських команд

Сьогодні харківський "Металіст" зіграє з віденською "Аустрією" у матчі 5-го туру групового раунду Ліги Европи-2011/2012, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Після чотирьох турів "Металіст" впевнено лідирує в групі, маючи в активі десять очок. Перемога в сьогоднішньому матчі гарантує харківському клубу путівку в 1/16 фіналу Ліги Європи. При такому результаті зустрічі, а також, якщо в іншому матчі групи G "Алкмаар" обіграє "Мальме", віденська команда позбудеться всіх шансів на участь у плей-офф.

У першому колі "Металіст" на виїзді обіграв "Аустрію" з рахунком 2:1 і сьогодні є всі передумови для перемоги. Що до кадрового потенціалу харків'ян, то проблем з виконавцями у Маркевича немає. Втрата тільки одна - не зможе зіграти вилучений ще в третьому турі в Мальме нападник Джонатан Крістальдо.

У минулу суботу харків'яни здобули чергову перемогу в чемпіонаті України. Ну і звичайно підтримка рідних трибун повинна допомогти "Металісту" стати першою українською командою в нинішньому сезоні, яка забезпечить собі євровесну.

Також сьогодні відбудеться ще один матч Ліги Європи за участю української команди: полтавська "Ворскла" приймає данський "Копенгаген".

"Ворскла" набрала лише одне очко у минулих чотирьох турах і вже втратила всі шанси вийти в 1/16 фіналу Ліги Європи. Але якщо полтавці отримають першу перемогу, то без плей-офф залишиться і датський клуб. "Копенгаген" на даний момент йде третім, відстаючи від другого місця на чотири очки.

Травмованих і дискваліфікованих у складі "Ворскли" немає, але команда зараз явно знаходиться на спаді. Полтавчани програли в двох останніх турах чемпіонату, причому від "Металурга" команда Миколи Павлова здобула шість голів.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться ще один матч Ліги Європи за участю української команди: харківський "Металіст" приймає віденську "Аустрію".

Розклад трансляцій:

"Металіст" - "Аустрія" - початок о 20:00, пряма трансляція на телеканалі "2+2".

"Ворскла" - "Копенгаген" - початок о 22:05, пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Розклад трансляцій матчів українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути