четвер, 14 березня 2013 17:46

Ленс Армстронг мріє про долю Білла Клінтона

Ленс Армстронг мріє про долю Білла Клінтона
Ленс Армстронг вживав допінг впродовж кар'єри. Фото: ap.org

Американський велогонщик Ленс Армстронг, позбавлений семи титулів переможця "Тур де Франс" і бронзової медалі Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї за застосування допінгу, порівняв себе з колишнім президентом США Біллом Клінтоном. Армстронг виразив надію, що йому пробачать допінг, як Клінтону пробачили зв'язок з Монікою Левінські. Про це повідомляє CBS.

Колишнього президента США Армстронг назвав своїм героєм. За словами велогонщика, через 10 років після відходу з поста глави держави Клінтон став "президентом світу".

"Врешті-решт, люди прощають і забувають, але пам'ятають те хороше, що ти зробив", - сказав Армстронг. Велогонщик підкреслив, що Клінтону вдалося добитися прощення.

У січні 2013 року в телепередачі Опри Вінфрі Армстронг публічно зізнався у вживанні допінгу протягом своєї кар'єри. Визнання Армстронг зробив вже після рішення про його дискваліфікацію, яке послідувало за публікацією доповіді антидопінгового агентства США. У цій доповіді, оприлюдненій в 2012 році, наводилися свідчення того, що Армстронг протягом багатьох років не тільки застосовував допінг, але і поширював заборонені препарати, а також схиляв до вживання допінгу інших спортсменів.

Зараз ви читаєте новину «Ленс Армстронг мріє про долю Білла Клінтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути