понеділок, 16 листопада 2015 10:52

Легендарний форвард "Реала" завершив кар'єру

Легендарний форвард "Реала" завершив кар'єру
Кар'єра Рауля тривала 21 рік. Фото: afp.com

Легендарний екс-форвард мадридського "Реала" і збірної Іспанії Рауль Гонсалес завершив кар'єру. У своєму останньому матчі 38-річний форвард став чемпіоном Північноамериканської футбольної ліги у складі "Нью-Йорк Космос".

Команда Рауля обіграла "Оттаву Ф'юрі" з рахунком 3:2, а сам "Ель-Капітан" відзначився гольовою передачею. По закінченню зустрічі одноклубники влаштували іспанській зірці справжні овації, підкидаючи форварда на руках.

Для одного із кращих футболістів світу цей трофей став 21-м в його клубній кар'єрі, яка тривала 21 рік. У сезоні 1994/95 Рауль дебютував за мадридський "Реал" і провів у "Королівському клубі" 16 незабутніх років, ставши лідером, капітаном і справжньою легендою.

У складі "вершкових" форвард зіграв 550 матчів, забив 228 м'ячів і завоював 16 титулів: шестиразовий чемпіон Іспанії, 4-разовий володар Суперкубка Іспанії, триразовий переможець Ліги чемпіонів, двічі володар Міжконтинентального кубка і володар Суперкубка УЄФА.

Крім того, після відходу з "Реала" Рауль продовжив збирати трофеї. У складі німецького "Шальке" іспанець виграв Кубок і Суперкубок Німеччини, зігравши за два сезони 66 матчів і забивши 28 голів.

Наостанок Рауль став чемпіоном Катару і володарем Кубка Еміра Катару. Після чого тріумфально завершив свою кар'єру в США.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний форвард "Реала" завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути