субота, 31 березня 2012 21:58

"Лакі Ідахор ніколи не падає просто так" – тренер "Зорі"

"Лакі Ідахор ніколи не падає просто так" – тренер "Зорі"
Тренер "Зорі" після матчу був не задоволений грою своєї команди, а також суддівством. Фото: football.ua

Нападник луганської "Зорі" не з власної волі падав у штрафному майданчику маріупольського "Іллічівця", тому в тому ігровому моменті не було симуляції з боку гравця.

Так вважає в. о. головного тренера луганської "Зорі" Юрій Вернидуб, про що він сказав в ефірі телеканалу "Футбол".

Віталій Вернидуб приніс "Зорі" нічию. А чи задоволений Юрій Вернидуб цим результатом?

"Спочатку були допущені не зовсім потрібні помилки, через що ми й пропустили два м'ячі. Якщо брати в цілому гру, то звісно ми не задоволені – ні я, ні вся команда. Я думаю, що ми все-таки заслуговували на більше, на три очки. Але життя продовжується.

Мене радує одне, що хлопці грають, не здаються. У мене немає до них претензій. На кожну гру вони виходять із бійцівськими якостями, з самовіддачею, з тим темпераментом, який проявляють. Я вдячний їм і за цю гру. Вони врятували її, можна сказати. Програючи двічі, зрівнювали шанси. А в другому таймі при повній перевазі не змогли дожати, забити, адже були моменти.

Я ніколи не обговорюю тему арбітрів і не хочу, але цікаво подивитися пенальті. Коли футболіст лежить, а в нього на животі м'яч і він його руками перебирає, то… Хоча, можливо, я й помиляюся. Так само є питання щодо карточки Лакі. Я впевнений, цей футболіст ніколи не падає просто так. Зараз був повтор по телебаченню й було видно, що його чіпав за руку гравець "Іллічівця". Може, й не варто ставити такий пенальті, але те що він там не просто падав і не сам, то це однозначно".

Там ще й Галюза отримав жовту карточку...

"Коли арбітр почав давати карточку Ідахору, Ілля сказав, що Лакі ніколи просто так не падає. Тому суддя вирішив дати заодно й Галюзі. Після матчу Ілля розповів, що спокійно це сказав арбітру, без усяких там "матів". Але це справа судді, хай йому буде Бог суддя".

Після матчу з "Дніпром" були певні претензії до Козаченка й Ліпартії. Я так розумію, ви дали їм шанс реабілітуватися, залишивши той же склад на матч із "Іллічівцем"?

"Претензій не було в мене, не знаю, звідки ви взяли. До жодного гравця не було питань, бо всі три м'ячі, які ми пропустили – там немає вини Дмитра Козаченка. А щодо Ліпартії, хлопець ніби грав нормально. Просто замінили його, бо хотіли підсилити гру. Сьогодні він, у принципі, теж непогано виглядав, але замінили, щоб знову ж таки освіжити гру й дожати суперника".

Нагадаємо, матч 25-го туру української прем'єр-ліги між луганською  "Зорею" та маріупольським "Іллічівцем" у Луганську завершився нічиєю 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Лакі Ідахор ніколи не падає просто так" – тренер "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути