пʼятниця, 06 вересня 2013 12:33

Квитки на матч Україна - Англія продають у п'ять разів дорожче

Квитки на матч Україна - Англія продають у п'ять разів дорожче
Ціна деяких категорій квитків досягає у перекупників 800 грн. Фото: liga.ne

10 вересня національна збірна України в Києві на НСК "Олімпійський" зіграє з командою Англії ключовий матч відбірного турніру до чемпіонату світу-2014, повідомляє ЛігаБізнесІнформ .

Гра в силу своєї важливості та імені суперника викликала неабиякий ажіотаж серед вболівальників і квитки на ігри у продажу закінчилися ще два тижні тому. Купити їх можна тільки у перекупників і в кілька разів дорожче.

Біля кас стадіону найдешевші квитки на місця за воротами номіналом 40 грн продають за ціною 200 грн, квитки номіналом 80 грн. віддають за 400 грн. У центральних секторах вартість квитка доходить до 800 грн. Незважаючи на це, квитки все одно розходяться, а ціна з кожним днем ??буде тільки рости і досягне свого максимуму в день матчу.

Ціноутворенням і продажем квитків займається ексклюзивний комерційний партнер Федерації футболу України компанія "Україна Футбол Інтернешнл" (UFI). Цю компанію очолює віце -президент ФФУ Володимир Лашкул. Останні 20 років вона надає федерації маркетингові послуги, в тому числі торгує квитками і телеправа на матчі національної збірної. І протягом усього цього часу перед матчами збірної виникають перебої з квитками, а в руках спекулянтів вони виявляються одночасно з появою в касах.

Касири " Олімпійського " ??на матч Україна - Англія продавали тільки по 6 квитків в одні руки. Однак, кажуть, спрацювали так звані "каруселі". Це коли кілька десятків найманих студентів за кілька годин скупили всі квитки вартістю від 40 до 200 гривень.

У федерації футболу і UFI запевняють, що міліція поінформована про дії спекулянтів, однак звідти, за їх словами, не послідувало ніякої реакції. Футбольні функціонери вважають, що в майбутньому побороти спекулянтів можна, продаючи більшу частину квитків через Інтернет, як це робиться в Європі .

Пару днів тому гендиректор Державного концерну " Укрспортарени " Сергій Симак запропонував продавати на рейтингові матчі іменні квитки. Можливо , такий крок дійсно буде дієвим у боротьбі зі спекулянтами.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч Україна - Англія продають у п'ять разів дорожче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути