Ексклюзиви
неділя, 17 липня 2011 16:09

Кварцяний в захваті від Рачинської і не збирається шукати Ндойе в Сенегалі

Кварцяний в захваті від Рачинської і не збирається шукати Ндойе в Сенегалі

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний позитивно оцінив рівень роботи бокового судді Наталії Рачинської, а також розповів, що збирається примусово перервати кар'єру Ісси Ндойе.

Після нічиї "Волині" з "Таврією" Кварцяний зізнався, що лайнсмен Наталія Рачинська не виправдала побоювань щодо своєї роботи.

"Навпаки. Тільки хочу вибігти до поля щось сказати, а тут вона. Заспокоївся. Забуду, що вона є - знову вибігаю. Ви звернули увагу, як вона слідкувала за грою? Куди там нашому Пищуру", - говорить він.

Наставник "Волині" сказав, що добиватиметься дискваліфікації голкіпера Ісси Ндойе.

"Ісси Ндойе немає. І шукати його в Сенегалі я не збираюся. Ми подали документи на його міжнародну дискваліфікацію. Про це попереджений і він сам, і його агенти. Ісса вимагає якісь підйомні, а ми відмовили. Адже він п'ять разів пропустив збори , що є грубим порушенням дисципліни. Хоча клуб ставився до нього порядно.

Він найбільше отримав преміальних за вихід у півфінал кубка, за вихід у Прем'єр-лігу, і заробітна плата у нього в команді висока була. А він і взимку знову на зборах не був, і цього літа взагалі кудись зник.

Наді мною в пресі жартували за те, що я називав Іссу кращим голкіпером світу. Я все ще вважаю його дуже сильним воротарем, але як він може шліфувати свою майстерність і демонструвати її, якщо він не тренується. Тому і віддача погана. Саме за порушення умов контракту ми позбавили його підйомних", - сказав Кварцяний.

Нагадаємо, що 16 липня в матчі 2-го туру української Прем'єр-ліги "Волинь" вирвала нічию у "Таврії" (2:2).

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний в захваті від Рачинської і не збирається шукати Ндойе в Сенегалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути