понеділок, 11 березня 2013 12:45

Куниця вкусила футболіста під час матчу
5

Фото: ФОТО: dailymail.co.uk

Футболіста Лоріса Беніто, який виступає за швейцарський "Цюріх", під час матчу чемпіонату країни з клубом "Тун" вкусила куниця, що вибігла на поле. Беніто зловив тварину, але вона вкусила його за палець. Через куницю матч на деякий час був перерваний. Прибрати тварину з поля допоміг воротар "Цюріха" Давід да Коста.

Коли куниця з'явилася на полі вперше, гравці спробували спіймати її, але зробити це нікому не вдалося, і тварина втекла на трибуни. Незабаром, проте, куниця знову вибігла на поле.

Цього разу її зловив Беніто, якого тварина і вкусила. Зрештою куницю зловив да Коста (вкусити його хижак не міг через воротарські рукавички), який передав тварину працівникам стадіону.

Гра, що відбулася 10 березня, закінчилася перемогою "Цюріха" з рахунком 4:0. У 23 матчах чемпіонату Швейцарії сезону-2012/13 цей клуб набрав 30 очок і тепер займає п'яте місце в турнірній таблиці. "Тун", в активі якого 23 очки в 22 іграх, знаходиться на восьмому місці.

Зараз ви читаєте новину «Куниця вкусила футболіста під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути