четвер, 07 липня 2011 17:09

Корейські футболістки попалися на допінгу на ЧС серед жінок

Корейські футболістки попалися на допінгу на ЧС серед жінок

Дві футболістки збірної КНДР - Сон Йон Сун і Йон Пок Сім - попалися на допінгу під час чемпіонату світу з жіночого футболу, який проходить в Німеччині. Допінг-проби спортсменок дали позитивний результат на вміст забороненого анаболічного стероїду, повідомляє AFP. Про яку конкретно речовину йде мова, не уточнюється.

Футболістки, викриті в застосуванні допінгу, 6 липня не взяли участь в останньому матчі групового етапу, в якому північнокорейська команда зіграла внічию з Колумбією (0:0). У грі з колумбійськими спортсменками збірна КНДР набрала своє єдине очко на турнірі.

У групі C азіатки посіли третє місце (після Швеції, яка набрала дев'ять очок, і збірної США, яка набрала шість очок) і залишили турнір.

В 1/4 фіналу чемпіонату світу, який триватиме до 17 липня, Швеція зіграє з Австралією, Англія - з Францією, Німеччина - з Японією, а збірна США - з Бразилією.

Зараз ви читаєте новину «Корейські футболістки попалися на допінгу на ЧС серед жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути