вівторок, 28 червня 2016 14:48

Коноплянка отримав нового тренера у "Севільї"

Коноплянка отримав нового тренера у "Севільї"
Хорхе Сампаолі

Вакантну посаду головного тренера "Севільї" зайняв аргентинський фахівець екс-керманич збірної Чилі Хорхе Сампаолі, який поставив свій підпис під 2-річним контрактом.

Варто відзначити, що після того, як в січні Сампаолі залишив посаду наставника збірної Чилі, його активно сватали в кілька європейських клубів, зокрема в італійський "Лаціо" і французький "Марсель".

Цікаво, що для 56-річного аргентинця робота з Севільєю стане його першим тренерським досвідом за межами Південної Америки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренера "Севільї" кличуть до збірної Іспанії, найкращого нападаючого — до "Барселони"

Головним успіхом у тренерській кар'єрі Сампаолі вважається тріумф зі збірною Чилі, яку він очолював протягом трьох років, на Копа Америка-2015. Завдяки цій перемозі він отримав звання найкращого тренера Південної Америки-2015 року, а також потрапив в число трьох номінантів на звання найкращого тренера світу в 2015 році.

Нагадаємо, за "Севілью" виступає український півзахисник Євген Коноплянка, який не мав постійної ігрової практики в Унаї Емері.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка отримав нового тренера у "Севільї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути