четвер, 27 червня 2013 14:47

Команда Вадима Нестерчука Sixt Ukraine припинить існування

Команда Вадима Нестерчука Sixt Ukraine припинить існування
"Без Нестерчука Sixt Ukraine розпадеться". Фото: dakar.net.ua

Прес-секретар команди Sixt Ukraine Сергій Сілін вважає, що після загибелі Вадима Нестерчука, команда може припинити своє існування.

"Що буде далі? Команда? Швидше за все, розпадеться. Її окремі елементи зможуть поповнити інші національні проекти. Бізнес? Буде розвиватися, адже перейде в руки дружини, з якою він і починав його створювати. Ідеї? Залишаться ідеями", - припускає Сілін.

Він сумнівається, що хтось з існуючих українських команд зможе в найближчі роки зайняти місце Sixt Ukraine - через високу планку.

"Інтенсивність виступів, правильна логістика, підготовка техніки вимагають багато сил, знань і капіталовкладень", - додав Силін.

Нагадаємо, 24 червня в другій половині дня в пустелі Руб Аль Халі в ОАЕ під час підготовки до ралі "Шовковий шлях 2013" автомобіль Нестерчука застряг в піщаній "пастці" і зламався.

Вадим вирішив піти за допомогою. За попередніми даними, смерть гонщика настала внаслідок теплового удару і зневоднення організму.

Зараз ви читаєте новину «Команда Вадима Нестерчука Sixt Ukraine припинить існування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути