понеділок, 28 травня 2012 11:16

Коломойський пообіцяв дати телефон Суркіса і шукає номер Колліни

Коломойський пообіцяв дати телефон Суркіса і шукає номер Колліни
Коломойський: "В першій лізі вже перейшли до волейболу, в другій можемо грати у водне поло". Фото: investgazeta.net

Президент "Дніпра" Ігор Коломойський в ефірі "Профутбол" поділився думкою про роботу суддівської бригади під час матчу "Севастополь" — "Металург". Нагадаємо, поєдинок завершився перемогою кримської команди (2:1), один з голів форвард кримчан Сергій Кузнецов забив рукою.

"Моя думка про український арбітраж не змінилася. Якщо ми в Прем'єр-лізі ще граємо в футбол, то в першій лізі ми вже перейшли до волейболу, а в другій можемо сміливо грати у водне поло.

Зараз розмовляв з Ігорем Михайловичем Суркісом, щоб він запитав Григорія Михайловича (Суркіса): чи буде він займати якусь позицію з приводу суддівства Швецова та його роботи на чемпіонаті Європи? На жаль, відповіді я не отримав, але не буду сьогодні слідувати традиції і давати телефон Григорія Михайловича, щоб всі вболівальники Запоріжжя могли подзвонити йому і запитати, якою буде доля Швецова. Я думаю, що доля Швецова в будь-якому випадку буде сумна", - сказав він.

При цьому пообіцяв добратися і до П'єрлуїджі Колліни.

"Телефон Григорія Михайловича, якщо він не проявить свою відкриту, публічну позицію і не зробить мужній" дембельський акорд ", ми дамо в прямому ефірі, щоб можна було запитати, як він все довів до такого стану. Зараз займаємося пошуком телефонів Колліни - італійських, французьких, ще яких-небудь", - повідомив Коломойський.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський пообіцяв дати телефон Суркіса і шукає номер Колліни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути