вівторок, 29 грудня 2009 13:45

Колліна виступив за відеоповтори у футболі

Колліна виступив за відеоповтори у футболі

Відомий у минулому італійський футбольний арбітр П"єрлуїджі Колліна заявив про необхідність використання суддями відеопереглядів.

За словами Колліни, дії суддів розбираються з використанням відеозапису матчу, а значить, і у рефері повинна бути можливість побачити спірний епізод ще раз, повідомляє Reuters.

Колліна, який в даний час очолює комітет футбольних арбітрів Італії, вважає, що прийшов час, коли судді повинні використовувати у своїй роботі високі технології.

Колишній арбітр додав, що зараз рефері є єдиними, хто повинен ухвалювати рішення, довіряючи тільки тому, що вони бачать своїми очима.

Тема використання футбольними арбітрами відеопереглядів піднімалася неодноразово. В середині грудня 2009 року Зепп Блаттер заявив, що поки він займає пост президента ФІФА, відеоперегляди використовуватися не будуть. Блаттер висловив надію, що і в майбутньому це питання обговорюватися не буде.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Колліна виступив за відеоповтори у футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути