середа, 21 березня 2012 17:54

Клопп не хоче тренувати "Челсі"

Клопп не хоче тренувати "Челсі"

Головний тренер дортмундської "Боруссії" німець Юрген Клопп заявив, що він не перейде в лондонський "Челсі", навіть якщо йому надійде пропозиція, повідомляє Sky Sports. Останнім часом британські ЗМІ називають Клоппа одним з основних претендентів на пост нового наставника "Челсі", який може бути призначений влітку 2012 року.

Клопп заявив, що не має наміру переходити в "Челсі", ввечері 20 березня. Німець додав, що йому дуже приємно, що його ім'я згадується разом з іменами Хосепа Гвардіоли з "Барселони" і Жозе Моурінью з мадридського "Реала". Їх також часто називають кандидатами на пост тренера "Челсі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дортмундська "Боруссія" перемогла команду другої бундесліги в Кубку Німеччини

Виконавчий директор "Боруссії" Ганс-Йоахім Ватцке також заявив, що Клопп найближчим часом нікуди не піде. Ватцке нагадав, що в січні цього року тренер продовжив контракт з "Боруссією" до кінця сезону-2015/16.

У минулому сезоні Клопп привів "Боруссію" до перемоги в чемпіонаті Німеччини. У нинішньому сезоні "Боруссія" також посідає перше місце в турнірній таблиці, на п'ять очок випереджаючи мюнхенську "Баварію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрамович звільнив тренера й чекає на Моуріньйо

"Челсі" залишився без головного тренера 4 березня, коли з цієї посади був звільнений португалець Андре Віллаш-Боаш. Тимчасово виконуючим обов'язки був призначений італієць Роберто Ді Маттео, під керівництвом якого "Челсі" здобув чотири перемоги в чотирьох матчах.

Зараз ви читаєте новину «Клопп не хоче тренувати "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути