неділя, 12 лютого 2012 12:14

Керівництво "Анжі" звільнило гендиректора, на черзі - головний тренер

Керівництво "Анжі" звільнило гендиректора, на черзі - головний тренер

Гендиректор махачкалинського футбольного клубу "Анжі" Алан Созієв звільнений зі свого поста керівництвом клубу, повідомляє видання "Спорт-Экспресс" з посиланням на віце-президента "Анжі" Германа Чистякова.

"Клуб припинив трудові відносини з Аланом Созієвим за обопільною згодою сторін. Причини його відставки ми вирішили не оголошувати", - сказав Чистяков. Менеджер також зазначив, що на понеділок, 13 лютого, запланована зустріч головного тренера клубу Юрія Красножана з керівництвом "Анжі", після якої "підуть усі необхідні коментарі" щодо його роботи на цій посаді.

"Спорт-Експрес", втім, стверджує, що Красножан, якого в "Анжі" запросив Созієв, уже написав заяву про відставку, а контракт з ним розірвано.

Контракт на п'ять років з Красножаном "Анжі" укладено 27 грудня 2011 року. Тоді ж в клуб прийшов Созієв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберто Карлос готовий працювати в "Анжі" ще 25 років

"Анжі" залишився без головного тренера у вересні 2011 року, коли з цієї посади був звільнений Гаджі Гаджієв. Виконуючим обов'язки наставника був призначений Андрій Гордєєв, одним з його помічників став бразилець Роберто Карлос, який працює граючим тренером.

За інформацією джерела "Спорт-Экспресс", на посаду нового головного тренера "Анжі" розглядаються кандидатури італійця Фабіо Капелло, який на початку лютого 2012 покинув пост головного тренера збірної Англії, і колишнього головного тренера збірної Росії голландця Гууса Хіддінка.

Власником "Анжі" є російський бізнесмен Сулейман Керімов. Після його приходу клуб зробив кілька гучних придбань, найпомітнішими з яких стали переходи в команду бразильця Карлоса, росіянина Юрія Жиркова і камерунця Самуеля Ето'О.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Анжі" звільнило гендиректора, на черзі - головний тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути