субота, 12 листопада 2016 21:21

Хорватія вийшла в одноосібні лідери групи, Перішич не зіграє проти України

Хорватія вийшла в одноосібні лідери групи, Перішич не зіграє проти України

Збірна Хорватії перемогла збірну Ісландії 2:0. Обидва голи забив Марсело Брозович.

На початку першого тайму впевненіше виглядали ісландці. Але рахунок на 15 хвилині відкрили хорвати. Брозович обігрався із Ракітичем і невідпорно пробив з-за меж карного майданчика у правий від голкіпера кут.

Наступний небезпечний момент виник аж на 34 хвилині. Гудмундсон вийшов на ударну позицію, але його удар заблокували захисники. За хвилину Іван Перішич бив із кута карного майданчика, але не влучив. Найреальнішу нагоду втратив той же Перішич. Після подачі з правого флангу Іван бив із 5 метрів, але влучив просто у Хальдерсона. Зрештою хорвати могли розраховувати і на пенальті, але суддя не помітив гру рукою у захисника Ісландії.
У другому таймі хорвати почали пресингу вати. Однак на 62 хвилині пропустили контратаку ісландців. Гудмундсон пройшов флангом і скинув м'яч Бедвардсону. Однак той не зумів влучити у ворота.

На 67 хвилині Лука Модріч пробив з 25 метрів прямо по центру, але ворота ісландців урятував голкіпер.

Шанс вирішити усі питання мав київський динамівець Домагой Віда після подачі кутового. Однак на шляху м'яча став хорват Ведран Чорлука. На 87 хвилині Манджукіч не зумів замкнути простріл із 3 метрів. На 89 хвилині Брозович після індивідуального проходу подвоїв рахунок.

У паралельному матчі Туречина здолала Косово 2:0. Тепер у Хорватії 10 очок після чотирьох матчів, у Ісландії - 7, у Туреччини - 5. Стільки ж має Україна, але після трьох ігор.

Наступний матч хорвати зіграють проти України 24 березня. Не вийде на поле основний лівий вынгер "картатих" Іван Перішич, вилучений сьогодні з поля.

Хорватія: Субашич, Пиварич, Віда, Чорлука, Врсалько, Бадель, Ковачич, (Модрич, 46 хв) Перішич, Ракітич (Крмаріч, 85), Брозович, Манджукіч.

Ісландія: Хальдерсон, Магнусон, Арнасон, Сігурдсон, Севарсон, Б'ярнасон, (Траустасон) Гунарсон, Б'ярнасон, Гудмундсон, Бедвардсон, (К'яртарсон) Сігурдсон.

Попередження: Ельмар Б'ярнасон, Віда. Вилучення: Перішич.

Туреччина - Косово 2:0

Голи: Йилмаз, 51, Шен, 55

Туреччина: Бабаджан - Генул, Чалик, Топал, Калдірім - Шен (Ундер, 76), Озьякуп (Маллі, 46), Інан, Чалханоглу, Туран - Йилмаз (Тосун, 87)

Косово: Уйкані - Пердеай, Ррахмані, Пніші, Кололлі - Алуші - Рашіца, Шаля, Валон Беріша, Зенелі - Мурік

Попередження: Йилмаз - Ррахмані, Алуші

Зараз ви читаєте новину «Хорватія вийшла в одноосібні лідери групи, Перішич не зіграє проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути