четвер, 10 вересня 2015 09:26

Хомченовський дебютував за "Понферрадіну" у Кубку Іспанії
3

Фото: sdponferradina.com

Екс-півзахисник луганської "Зорі" Дмитро Хомченовський дебютував у складі "Понферрадіни", свого нового клубу. Сталося це у виїзному поєдинку Кубка Іспанії проти "Алькоркона" (того самого, який кілька років тому в Копа дель Рей порвав на ганчірки мадридський "Реал" Мануеля Пеллегріні - 4:0). Хомченовський вийшов на поле в стартовому складі і відіграв 87 хвилин.

Відзначимо також, що разом з Хомченовським у стартовому складі "Понферрадіни" вийшов і португальський півзахисник Давід Каяду, ще один новачок команди. Останнім клубом цього футболіста був харківський "Металіст", за який Каяду зіграв 12 матчів і забив у них два м'ячі. А ще раніше Давід виступав за сімферопольську "Таврію". Португалець провів на полі 78 хвилин, після чого був замінений.

Дебют Хомченовського вийшов дуже навіть вдалим - його команда здобула мінімальну перемогу, а єдиний м'яч у грі на 24-й хвилині матчу забив захисник "Понферрадіни" Хорхе Касадо. Таким чином, кастільці пробилися до третього раунду Кубка Іспанії (аж до 1/16 фіналу, коли в боротьбу вступають клуби Ла Ліги, в кожному раунді суперники грають між собою по одному матчу), жеребкування якого відбудеться найближчим часом.

У найближчий вік-енд, 13 вересня, Дмитро може також дебютувати і в іспанській Сегунді. "Понферрадіна" зіграє календарний матч 4-го туру, а її суперником буде "Алькоркон". Причому матч знову пройде на його полі. Попередній виїзний поєдинок кастільці програли "Мальорці" з рахунком 0:1. Відзначимо, що після трьох турів "синьо-білі" набрали шість очок (стільки ж в активі "Алькоркона", "Альмерії", "Алавеса", "Осасуни") і посідають третє місце завдяки кращій різниці м'ячів.

Нагадаємо, що Дмитро Хомченовський в останній день трансферного вікна розірвав контракт з луганською "Зорею" і в новий клуб перейшов на правах вільного агента.

Зараз ви читаєте новину «Хомченовський дебютував за "Понферрадіну" у Кубку Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути