неділя, 21 квітня 2013 01:00

Хокейна збірна України виборола путівку до групи А

Хокейна збірна України виборола путівку до групи А
Фото: unn.com.ua

Хокейна збірна України виборола путівку до групи А першого дивізіону чемпіонату світу з хокею. У фінальному матчі групи В збірна України перемогла команду Польщі з рахунком 4:3, повідомляє кореспондент УНН.

У першому періоді поляки заволоділи ініціативою і закинули 2 "сухих" шайби у ворота українських хокеїстів. Однак, як і в матчі з Голландією, збірна України змогла відігратися після перерви.

Упевнена гра "синьо-жовтих" у другому періоді принесла 3 шайби у ворота поляків. Більше того, на початку третього періоду  українці знову забили. Однак, навіть за рахунку 4:2, польські хокеїсти не здалися і змогли відіграти ще одну шайбу, яка і встановила остаточний результат у грі.

За рахунку 4:3 збірна України з хокею займає перше місце і виходить до групи А, щоб поборотися за путівку в елітний дивізіон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цуренко програла 125-й ракетці світу в другому матчі Кубка Федерації

Україна - Польща - 4:3 (0:2, 3:0, 1:1)

Шайби: 0:1. Малашинський (Колуш) - 00:13, 0:2. Малашинський (Дроня, Дутка) - 6:01-біл., 1:2. Благой (Полоницький, Варламов) - 27:42, 2:2. Шафаренко (Тимченко) - 28:02, 3:2. Тимченко (Побєдоносцев, Шафаренко) - 36:47, 4:2. Матерухін (Тимченко, Шафаренко) - 40:26, 4:3. Габріш (Лашкевич) - 52:16

Польща: Одробни. Дроня-Дутка, Запала-Малашинський-Колуш. Габріш-Котлож, Вітецький-Урбанович-Пасьют. Сурми-Брик, Бажінскі-Ковалівка-Лашкевич. Вайда-Ромпковскі, Стржіжовскі-Дзюбінський-Галант.

Україна: Напненко. Побєдоносцев-Люткевич, Шафаренко-Тимченко-Матерухін. Полоницький-Петрухно, Варламов-Захаров-Благой. Рябенко-Алексюк, Міхнов-Торяник-Бондарєв. Борисенко, Петранговський.

Зараз ви читаєте новину «Хокейна збірна України виборола путівку до групи А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути