пʼятниця, 09 жовтня 2009 09:48

Хіддінк відмовився святкувати перемогу над німцями горілкою з пивом

Хіддінк відмовився святкувати перемогу над німцями горілкою з пивом

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк спростував інформацію про те, що він збирається відсвяткувати перемогу над командою Німеччини горілкою з пивом. Про це кілька днів тому написала німецька газета Bild, що послалася на слова самого Хіддінка. Тренер підкреслив, що сказати такого він не міг, пише видання "Спорт-Экспресс".

За словами Хіддінка, журналіст, який брав у нього інтерв"ю, сказав, що німці святкують свої перемоги пивом. Голландський тренер відповів, що в Росії національним напоєм є не пиво, а горілка. У результаті газета написала, що Хіддінк збирається відзначити перемогу над збірною Німеччини горілкою з пивом.

Тренер збірної Росії додав, що він не любить випивати і може дозволити собі максимум один келих вина. Хіддінк підкреслив також, що навіть у разі перемоги над німцями збірна Росії не гарантує собі вихід на чемпіонат світу з футболу 2010 року.

У четвертій європейській відбірній групі збірна Німеччини займає перше місце (22 очки), а росіяни - друге (21 очко). 10 жовтня ці команди зустрінуться один з одним в Москві на Великій спортивній арені "Лужники". 14 жовтня в останньому турі відбірного турніру росіяни зіграють на виїзді з Азербайджаном, а німці приймуть Фінляндію.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк відмовився святкувати перемогу над німцями горілкою з пивом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути