вівторок, 06 березня 2012 10:12

Хіддінк дебютував з перемоги над Вороніним: результати 33 туру РПЛ

Трьома зустрічами продовжився в понеділок 33-й тур російської Прем'єр-ліги. Столичний "Спартак" зіграв внічию в Казані, "Динамо" поступилося вдома "Анжі", а "Краснодар" виявився сильнішим за "Ростов".

Матч між "Спартаком" і "Рубіном" мав відбутися в Москві, але у зв'язку з президентськими виборами поєдинок перенесли до столиці Татарстану. Гра проходила з деякою перевагою казанців, які вийшли вперед на 58-й хвилині.

Бебрас Натхо навісив з кутового, і Роман Шаронов ударом головою з восьми метрів увігнав м'яч у сітку. Червоно-білі уникнули поразки на 80-й хвилині, теж забивши з "другого поверху". Вийшовши на заміну Ейден Макгіді виконав м'який пас на Еммануела Еменіке, і нігерієць не промахнувся з воротарського - 1:1.

"Динамо" в разі перемоги над "Анжі" виходило на чисте друге місце. Проте перший офіційний матч у новому році склався для біло-блакитних невдало. На стартовому відрізку гри нападник махачкалінцев Самюель Ето'О влучив у штангу, а трохи пізніше міг забити його одноклубник Олексій Іванов. Гол відбувся в середині другого тайму. Після подачі зі штрафного і серії рикошетів Жусілей пробив ворота Романа Березовського.

"Щасливий повернутися в Росію, в Москву, і почати з перемоги!"- заявив наставник "Анжі" Гус Хіддінк. - Вважаю результат абсолютно заслуженим. Ми створили два небезпечних моменти вже на початку зустрічі. У другому таймі суперник додав, почав пресингувати, але ми зуміли забити, а в кінцівці матчу наші футболісти ідеально зіграли в захисті, зберігши перевагу в рахунку".

"Краснодар" на прапорці вирвав перемогу у "Ростова" - 1:0. Підопічні Славолюба Мусліна могли забити вже на початку зустрічі, але Юра Мовсісян не реалізував пенальті. У підсумку господарі відзначилися в доданий до другого тайму час. Новачок команди Павло Голишев відзначив свій дебют точним ударом впритул зі штангою. У вівторок, 6 березня, тур завершиться поєдинком "Амкар" - "Крилья Совєтов".

Чемпіонат Росії, 33-й тур

Краснодар - Ростов - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Голишев (90).

Динамо - Анжі - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Жусілей (69).

ДИНАМО: Березовський, Вілкшир, Ломіч (Місімовіч, 84), Фернандес, Гранат, Нобоа (Юсупов, 74), Семшов, Самедов, Кураньї (Смолов, 82), Воронін, Кокорін.

Рубін - Спартак - 1:1 (0:0, 1:1)

Голи: 1:0 - Шаронов (58), 1:1 - Еменіке (80).

Волга НН - Спартак Нальчик - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Бендза (61).

Терек - Томь - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Асільдаров (62).

ЦСКА - Зеніт - 2:2 (1:1, 1:1)

Голи: 0:1 - Кержаков (1), 1:1 - Дзагоєв (17), 1:2 - Кержаков (56), 2:2 - Муса (68).

Локомотив - Кубань - 2:0 (2:0, 0:0)

Голи: 1:0 - Майкон (5), 2:0 - Кайседо (44).

За матеріалами УЄФА, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк дебютував з перемоги над Вороніним: результати 33 туру РПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути