Ексклюзиви
понеділок, 15 грудня 2014 11:06

Харлан перемогла росіянку і виграла перше "золото" у сезоні
4

Фото: Facebook

Українська фехтувальниця Ольга Харлан виграла перше "золото" у новому сезоні. Перемогу наша шаблістка здобула на етапі Гран-прі з фехтування, який проходив у минулі вихідні в Нью-Йорку. У фінальній частині змагань Ольга Харлан здолала росіянку Софію Велику з рахунком 15:12.

З інших представниць України на Гран-прі в Нью-Йорку вище всіх піднялася Олена Кравацька - вона вийшла з кваліфікації, але в першому колі програла італійці Іларії Б'янко, зайнявши 48-місце. Не пройшли кваліфікаційне коло: Галина Пундик, 90-е місце, і Ольга Жовнір - 103-й рядок серед 148 учасниць змагань.

У чоловіків кращий результат з двох українців показав Андрій Ягодка - пройшов до другого кола основного раунду (1/64), де у впертій боротьбі програв росіянину Камілу Ібрагімову 14:15. У підсумку Ягодка зайняв 21-е місце, а його колега по збірній Роман Сидоренко закінчив змагання 62-м.

Зараз ви читаєте новину «Харлан перемогла росіянку і виграла перше "золото" у сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути