вівторок, 02 липня 2013 18:39

Хацкевич очолив "Динамо" -2

Хацкевич очолив "Динамо" -2
Олександр Хацкевич пішов на підвищення ФОТО: dynamomania.com

У тренерських штабах "Динамо-2", "Динамо" U-21 і "Динамо" U-19 відбулися зміни.

З нового сезону команду "Динамо-2" буде очолювати Олександр Хацкевич. У минулому сезоні Олександр Миколайович був старшим тренером молодіжного складу "Динамо", який посів друге місце у молодіжній першості України. Асистувати Олександру Хацкевичу знову буде Сергій Процюк, а також Сергій Шматоваленко, який у минулому сезоні входив до тренерського штабу "Динамо-2".

У сезоні 2013/2014 "Динамо-2", як і колись, буде виступати у 1-й лізі. Це право команда відстояла в стикових матчах плей-офф.

У свою чергу молодіжний склад "Динамо" очолив Валентин Белькевич, який у минулому сезоні успішно тренував "Динамо" U-19. Нагадаємо, у першому в історії чемпіонаті України серед юнацьких команд київське "Динамо" завоювало золоті медалі. Помічником Белькевича в молодіжній команді, як і в минулому сезоні в "Динамо" U-19, буде Віталій Косовський.

Старшим тренером "Динамо" U-19 призначений Олексій Герасименко, який до цього входив до тренерського штабу молодіжної команди. Допомагати йому буде Ігор Костюк, який минулого сезону працював тренером з технічної підготовки до ДЮФШ "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич очолив "Динамо" -2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути