пʼятниця, 07 червня 2013 09:21

Хачеріді точно не зіграє з Чорногорією

Хачеріді точно не зіграє з Чорногорією
У Хачеріді серйозна травма м'яза. Фото: footboom.com

У четвер ввечері стало остаточно ясно, що у Подгориці Михайло Фоменко не зможе розраховувати на Євгена Хачеріді, який отримав травму в грі з Камеруном. У центрі оборони його місце, швидше за все, займе Анатолій Тимощук.

Шансу приєднатися до загальної групи безпосередньо в Чорногорії у Хачеріді між тим не було спочатку. Після гри з камерунцями консиліум з чотирьох авторитетних фахівців київського інституту травматології діагностував динамівцю розтягнення двоголового м'яза стегна. Вердикт лікарів був невблаганний: дванадцять днів спокою, починаючи з дня ушкодження.

Хоча набряк, що виник на місці травми виглядав красномовно, було думка, що гравець просто втомився після важкого сезону і не хоче брати участь у майбутньому матчі. Кажуть, що в очах Хачеріді, коли він почув про несправедливі підозрі, скипіли сльози.

У клініці "Борис" напередодні вильоту у Подгорицю було зроблено поглиблене контрольне обстеження, яке показало занадто повільну динаміку відновлення футболіста і підтвердило колишній діагноз. Більше того, було встановлено, що існує цілком реальний ризик розриву м'яза.

Що до іншого центрального захисника Ярослава Ракицького, який був змушений у вівторок достроково залишити тренування через болі в коліні, то і в середу в Конча-Заспі, і вчора у Подгориці він тренувався без видимих ??оку обмежень. А значить, сьогодні Фоменко доведеться перекваліфікувати лише одного футболіста. Тренування на полі завтрашньої баталії показало, що принаймні психологічно Тимощук до цього готовий.

Матч Чорногорія - Україна відбудеться в сьогодні, 7 червня. Початок поєдинку о 21:30 за київським часом. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді точно не зіграє з Чорногорією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути