четвер, 15 грудня 2011 09:48

"Хачеріді вчинив неадекватно" - Сьомін

"Хачеріді вчинив неадекватно" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін після поразки від "Маккабі" зазначив, що вилучення зламали всю гру, але при цьому визнав, що його гравці заслуговували червоних карток.

"Два різних тайми. Якщо після першого можна було вести в чотири-п'ять м'ячів, то після вилучень все помінялося. Мені навіть складно їх коментувати. Хачеріді вчинив неадекватно, і це вже не вперше, вчинку Алмейди ще можна знайти пояснення, хоча не слід порушувати правила в тій ситуації. Після цього все зламалося, та й не грало вже ніякої ролі", - сказав Сьомін, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграло внічию з "Маккабі" і попрощалося з Лігою Європи

Тренер також зазначив, що в першу чергу підвела реалізація моментів у першому таймі. "А після перерви зіграла злий жарт нестриманість наших гравців і пішли вилучення. Всі стали нервувати, і добре, що нам вдалося відігратися в меншості. Це вже було непогано", - сказав він.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Маккабі" завершився вчора внічию 3:3. Майже весь другий тайм грали кияни діяли удев'ятьох після вилучень Алмейди та Хачеріді. "Динамо" посіло третє місце в групі і завершило виступи в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «"Хачеріді вчинив неадекватно" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути