четвер, 06 жовтня 2016 15:55

Гвардіола заборонив гравцям "Ман Сіті" інтернет, піцу і яскраві зачіски

Наставник "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола встановив жорсткі правила для своїх підопічних.

За кілька місяців, які Гвардіола пробув у тренерському кріслі "городян", він заборонив гравцям більше, ніж попередній менеджер Мануель Пеллегріні за три роки.

 

Насамперед після свого призначення Гвардіола заборонив гравцям мати зайву вагу. Звідси - заборона на піцу та іншу висококалорійну їжу. Про це в одному з інтерв'ю зізнався лівий фулбек команди Гаель Кліші.

Гвардіола також заборонив гравцям "Манчестер Сіті" частину фруктів, а також соки з них. Причина - у них містяться шкідливі мікроелементи і цукор.

Захисник команди Пабло Сабалета зізнався, що Гвардіола заборонив на базі "городян" інтернет і навіть наказав заблокувати на її території 3G. На думку іспанця, соцмережі та онлайн-ігри теж шкодять результатам команди і не дають змогу гравцям зосередитися на футболі.

 

Також Гвардіола наказав, щоб усі футболісти обідали і снідали разом. Це має здружити різношерстий колектив.

Фінальним акордом стала заборона на химерні зачіски. Гвардіола вимагає від гравців утриматися від експериментів у перукарні.

Поки Гвардіола і його заборони йдуть на користь "Сіті". У стартових семи турах АПЛ команда взяла 18 очок і зараз лідирує у турнірній таблиці ліги.

 

Додамо, що в "Ман Сіті" наставникові допомагають 16 помічників. Це асистенти, терапевти, дієтологи, медики, аналітики. Вони ніколи не розлучаються з командою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" програв перший матч при Гвардіолі

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола заборонив гравцям "Ман Сіті" інтернет, піцу і яскраві зачіски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути