вівторок, 21 лютого 2012 14:49

"Гру зламали вилучення" - Годинюк

"Гру зламали вилучення" - Годинюк

Київський "Сокіл" програв столичному "Компаньон-Нафтогазу" у черговому  матчі ПХЛ — 2:4. Олександр Сеуканд здобув другу перемогу поспіль над екс-командою. Взагалі "Компаньон" став єдиною командою ПХЛ, якій двічі вдалося завдати поразки лідеру чемпіонату.

Нагадаємо, "Сокіл" достроково виграв регулярну частину ПХЛ. А у півфіналі плей-офф підопічні Олександра Годинюка зустрінуться саме з "Компаньоном".

"Гру зламали вилучення, ми пропустили три шайби у меншості. Багато часу "Сокіл" провів у нерівних складах. Ми не реалізували більшість. Найголовніша проблема у грі -  наші гравці не створювали перешкод голкіперу. Було багато моментів та кидків, але упевнено зіграв воротар "Компаньона". Зав'ялов добре контролював гру. Ми говорили про це перед з командою, але не змогли реалізувати цього у грі", - каже Годинюк після матчу з "Компаньоном".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми зіграли з гарячою головою і гарячим серцем" - Симчук

Матч пройшов на льодовій арені АТЕК. Приміщення не опалюється. У перервах матчу глядачі вистоювали черги до кавових автоматів.

"Дуже важко грати, коли є багато вилучень. Хтось отримує більше навантаження, а хтось сидить і мерзне. Коли мерзнеш, то потім важко ввійти у гру. Є певні мінуси проведення гри у такий мороз.

Цей каток не відповідає рівню плей-офф. Якщо для регулярного чемпіонату він ще годиться, то для плей-офф потрібна система відео-гол і кращі умови для проведення матчів. Якщо керівництво ПХЛ вирішить, що матчі будуть на цій арені, то так і буде".

Регулярна частина ПХЛ завершиться 26 лютого. "Сокіл" зіграє ще два матчі — на виїзді з "Левами" і у Броварах з "Вінницькими гайдамаками".

Зараз ви читаєте новину «"Гру зламали вилучення" - Годинюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути