Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 01:33

Гравці "Реала" не дозволили зблизька знімати власне регбі
6

Мадридський "Реал" вирішив наочно продемонструвати, що в колективі все гаразд. Принаймні, такий висновок можна було зробити з відведених регламентом для представників ЗМІ 15 хвилин відкритого тренування команди на "Арені Львів". Воно пройшло напередодні поєдинку Ліги чемпіонів против донецького "Шахтаря", який відбудеться 25 листопада.

"Ми повністю довіряємо нашому тренерові, це думка всіх гравців. А сила нашої команди в єдності", - відзначив перед матчем голкіпер "Реала" Кейлор Навас.

"В мене немає жодних проблем у стосунках з Роналду" - Бенітес

Гравці від початку пограли у всіх на очах в регбі, поступово перейшли, власне, до того, чим займаються професійно – до футболу.

 
 
 

Можливо, підійшовши ближче, можна було зробити більш детальні висновки або хоча б побачити певні натяки на реальний стан речей у королівському клубі. Але близько до тієї частини поля, де тренувалися гравці, стюарди забороняли підходити і знімати. За їхніми словами, таким було побажання гостей.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Реал" відбудеться 25 листопада на "Арені Львів". Початок о 21:45, текстову трансляцію проведе наш сайт, телевізійна – ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Реала" не дозволили зблизька знімати власне регбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути