пʼятниця, 22 березня 2013 09:50

"Гра проти збірної Польщі буде за шість очок" - Фоменко

"Гра проти збірної Польщі буде за шість очок" - Фоменко
"Лідери збірній потрібні в кожній ланці" - Фоменко ФОТО: ffu.org.ua

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко вважає, що матч проти команди Польщі повинен показати, чи з'явилися в нашій команді нові лідери після завершення кар'єри кількох провідних гравців, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Це національна команда країни, в яку запрошуються кращі українські футболісти. Бути чи не бути лідером в команді залежить тільки від самого гравця. А лідери потрібні в кожній ланці. Чи є вони у нас, буде видно після гри", - сказав Фоменко.

Тренер також зазначив, що турнірна ситуація така, що гра з поляками перетворилася на битву за шість очок - хто її виграє, той і буде претендувати на поїздку в Бразилію.

"Якщо перед польською збірною стоїть завдання потрапити у фінальну частину чемпіонату світу, як перед нашою командою, то, очевидно, це буде гра за шість очок. Отримаємо три очки - наші шанси зростуть, якщо ні - вирішувати завдання буде складніше", - додав він.

Нагадаємо, відбірковий матч до чемпіонату світу-2014 Польща - Україна відбудеться сьогодні у Варшаві. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі Інтер.

Зараз ви читаєте новину «"Гра проти збірної Польщі буде за шість очок" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути