вівторок, 26 квітня 2016 13:56

"Говерла", "Металіст" і "Волинь" не зіграють у наступному сезоні

"Говерла", "Металіст" і "Волинь" не зіграють у наступному сезоні
Шість клубів отримали атестат на наступний сезон

22-го квітня у Будинку футболу відбулося чергове засідання Комітету з атестування футбольних клубів ФФУ.

Основним питанням порядку денного засідання були підсумки атестації футбольних клубів ОПФКУ "Прем'єр-ліга" на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд спортивного сезону 2016/2017 років.

Так, за підсумками процедури атестації, а також заслухавши інформації від віце-президента ужгородської "Говерли" Олександра Шуфрича, який був присутній на зустрічі, членами Комітету було прийнято рішення відмовити у видачі атестата ужгородській команді.

Крім того, подібна доля спіткала ще два клуби УПЛ - луцьку "Волинь" і харківський "Металіст". Зокрема, "Волинь" неодноразово заявляла, що не має наміру виступати в наступному сезоні УПЛ, і навіть не подала жодного документа за чотирма критеріями з п'яти.

"Дніпро" зіграє у наступному чемпіонаті України

Офіційні рішення засідання були спрямовані у клуби. Вони мають десятиденний термін для подачі апеляції.

Також члени комітету УПЛ попросили додаткову інформацію у чотирьох інших клубів: дніпропетровського "Дніпра", львівських "Карпат", луганської "Зорі" і дніпродзержинської "Сталі". У цих командах є проблемні аспекти як фінансового, так кадрового, і правового характеру. Питання про видачу атестатів цим клубам на наступний сезон перенесено на найближче засідання атестаційного комітету.

Що стосується інших клубів, а саме київського "Динамо", полтавської "Ворскли", донецького "Олімпіка", "Олександрії", донецького "Шахтаря", одеського "Чорноморця", було прийнято рішення про видачу атестатів.

Зараз ви читаєте новину «"Говерла", "Металіст" і "Волинь" не зіграють у наступному сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути