середа, 10 жовтня 2012 14:40

"Готовий очолити збірну України" - Заваров

"Готовий очолити збірну України" - Заваров
Заваров уперше одягнув форму збірної України ФОТО: dynamo.kiev.ua

Олександр Заваров готовий очолити національну збірну України. Про це фахівець розповів журналістам перед тренуванням команди на базі в Кончі-Заспі. Олександр Анатолійович допомагає Андрієві Балю готувати синьо-жовтих до матчів проти Молдови та Чорногорії.

"Я вперше одягнув тренувальну форму збірної України, - каже Заваров. - Для мене це дуже важлива подія. Також це велика відповідальність перед вболівальниками та гравцями.

Зараз я помічник Андрія Баля. Це нормальна річ. Ми давно знаємо один одного і зараз працюємо разом, щоб успішно провести два майбутні поєдинки. Наше завдання — набрати шість очок у матчах з Молдовою та Чорногорією, щоб наша збірна спокійно і у гарному настрої пішла на перерву.

Президент ФФУ Анатолій Коньков, перший віце-президент Анатолій Попов разом з Андрієм Балем та начальником команди Ігорем Черкасовим викликали мене і зробили пропозицію. Що я мав сказати? Я із задоволенням відгукнувся. У мене не так багато вільного часу, але я погодився. Думаю, я допоможу команді у найближчих матчах.

Також хотів би побажати своїм недоброзичливцям, а я приблизно знаю звідки це йде, заспокоїтися. Якщо вони дізнаються одну новину, то зійдуть з розуму.

Щодо чуток про моє призначення скажу так - все вирішуватиме виконком і президент ФФУ Анатолій Коньков. Але це відбудеться після матчів збірної. У них буде достатньо часу, щоб все обдумати та обговорити. Якщо вирішать на мою користь, то я готовий очолити збірну України.

Але зараз не дуже коректно обговорювати цю тему. Головний тренер збірної Олег Блохін переніс операцію. Думаю, йому не дуже приємно все це чути. За останньою інформацією, він нормально себе почуває. Дай Бог йому здоров'я.

Чи хвилююся я у збірній? Звичайно. Для мене все це уперше, але життєвий і професійний досвід допомагають тримати себе в руках, тому рівновага є.

Зі збірників працював із Селезньовим та Мандзюком. А так знайомий з усіма — вперше побачив їх вживу, а не з екрана телевізора та трибун стадіону. Наші збірники - гарні молоді люди, перспективні футболісти. Сподіваюсь вони будуть показувати хороший результат."

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде у п'ятницю, 12 жовтня, у Кишиневі.

Зараз ви читаєте новину «"Готовий очолити збірну України" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути