понеділок, 20 січня 2014 10:09

Голкіпера "Динамо" підставили через соціальну мережу

Голкіпер київського "Динамо" Максим Коваль прокоментував провокаційний запис, який був залишений на одній з його сторінок в інтернеті.

"Днями у мене зламали доступ до facebook і twitter, а на моїй сторінці розмістили цю провокаційну новину. Нічого спільного з дійсністю вона не має, зараз я на зборі разом з трьома моїми колегами по амплуа готуюся до другої частини сезону. У нас нормальна конкуренція, кожен роботою на тренуваннях хоче довести своє право виступати в основному складі", - цитує Максима прес-служба "Динамо" Київ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на сторінці Максима Коваля в facebook був залишений запис, де голкіпер нібито натякає на те, що у весняній частині сезони не буде основним воротарем "Динамо".

"Прикро, коли люди сподіваються не на тебе, а на когось іншого!!! Ну нічого, моя справа працювати і доводити!! А там вже побачимо...... Нехай всі "доброзичливці" говорять. Ще трохи залишилося і закриють роти всі....... хто не вірив і сміявся... ", - написав Коваль на своїй сторінці в Facebook.

 
Відзначимо, нинішньою зимою "Динамо" підписало контракт з Олександром Рибкою, у якого закінчилася дворічна дискваліфікація.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпера "Динамо" підставили через соціальну мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути