середа, 12 серпня 2015 00:40

Гол Коноплянки не допоміг "Севільї" перемогти "Барселону" у матчі за Суперкубок Європи
6

Фото: dailymail.co.uk

Каталонська "Барселона" стала володарем Суперкубка УЄФА, обігравши у Тбілісі іспанську "Севілью". Перемогу у додатковому часі синьо-гранатовим приніс гол нападника Педро. Матч завершився з рахунком 5:4.

Рахунок був відкритий на третій хвилині: відзначився Евер Банега з "Севільї". Потім двічі забив Ліонель Мессі, після чого по голу на свій рахунок записали гравці "Барселони" Рафінья і Луїс Суарес.

У другому таймі "Севільї" вдалося відігратися і перевести гру в додатковий час. У складі команди голами відзначилися Хосе Антоніо Рейєс, Кевін Гамейро, який реалізував пенальті, і гравець збірної України Євген Коноплянка.

Український півзахисник вийшов на поле на 68-й хвилині і перевів гру в овертайм. На 81-й хвилині він замкнув простріл Іммобіле.

Однак на 115-й хвилині "Барселона" отримала право на небезпечний штрафний. Після другого удару Мессі м'яч відскочив від воротаря, і першим на добиванні був Педро.

Суперкубок УЄФА розігрується між переможцями Ліги чемпіонів і Ліги Європи попереднього сезону. Синьо-гранатові вп'яте стали володарями даного трофея, повідомляє Лента.

Суперкубок

Барселона Іспанія - Севілья Іспанія 5:4 (3:1, 1:3, 0:0)

Голи: 0:1 - 3 Банега, 1:1 - 7 Мессі, 2:1 - 15 Мессі, 3:1 - 44 Рафінья, 4:1 - 52 Суарес, 4:2 - 57 Рейес, 4:3 - 72, пенальті Гамейро, 4:4 - 81 Коноплянка, 5:4 - 115 Педро.

Барселона - тер Стеген, Піке, Матьє, Дані Алвес, Ракітіч, Бускетс, Іньєста (Серджі Роберто, 63), Маскерано (Педро, 93), Рафінья (Бартра, 78), Мессі, Суарес.

Севілья - Бету, Рамі, Тремулінас, Коке, Банега, Іборра (Маріано, 80), Крихов'як, Вітоло, Крон-Делі, Рейес (Коноплянка, 68), Гамейро (Іммобіле, 80).

Попередження: Крихов'як (14), Матьє (71), Коке (88), Банега (90), Іммобіле (92), Педро (94), Бускетс (117), Дані Алвес (120), Крон-Делі (120).

Зараз ви читаєте новину «Гол Коноплянки не допоміг "Севільї" перемогти "Барселону" у матчі за Суперкубок Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути