Ексклюзиви
четвер, 03 жовтня 2013 14:51

Глядачів таки пустять на матч Україна - Польща - ЗМІ

Глядачів таки пустять на матч Україна - Польща - ЗМІ
На стадіон "Металіст" таки пустять глядачів? metalist.ua

Матч відбіркового турніру Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі 11 жовтня в Харкові пройде з глядачами, повідомляє Інтерфакс.

За словами віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, всі подробиці рішення ФІФА будуть повідомлені на брифінгу у Федерації Футболу України, який відбудеться у четвер о 15:30.

Нагадаємо, що 27 вересня, дисциплінарний комітет ФІФА покарав збірну України за прояв расизму і нацизму вболівальників наступним матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс пообіцяв допомогти ФФУ переконати ФІФА і скасувати дискваліфікацію харківського стадіону на матч Україна - Польща в Харкові.

У вівторок, 1 жовтня, відбулася телефонна розмова між президентом ФФУ Анатолієм Коньковим, який знаходиться в Цюріху, і почесним президентом ФФУ, віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом, після чого вони разом подали апеляцію на рішення ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «Глядачів таки пустять на матч Україна - Польща - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути