субота, 16 лютого 2013 18:47

Главу міжнародної Федерації боротьби відправили у відставку

Главу міжнародної Федерації боротьби відправили у відставку
Мартінетті очолював FILA з 2002 року. Фото: ria.ru

Глава Міжнародної федерації об'єднаних стилів боротьби (FILA) Рафаель Мартінетті був відправлений у відставку рішенням бюро FILA в суботу, повідомив агентству "Р-Спорт" президент Федерації спортивної боротьби Росії (ФСБР) Михайло Маміашвілі.

У п'ятницю на екстреному засіданні бюро FILA в Таїланді було поставлено питання про відставку голови організації Мартінетті.

"Бюро FILA прийняло рішення висловити недовіру Рафаелю Мартінетті, і він відправлений у відставку", - сказав Маміашвілі.

У вівторок виконком Міжнародного олімпійського комітету (МОК) рекомендував виключити боротьбу з програми Олімпійських ігор 2020 року. Боротьба поповнить список видів спорту, які можуть бути рекомендовані виконкомом до розгляду на вересневій сесії в якості претендентів на місце в програмі Ігор-2020. У цей список уже входять бейсбол/софтбол, карате, спортивне скелелазіння, сквош, ушу, вейкбординг, роллерспорт.

У травні 2013 року виконком МОК винесе своє рішення після того, як міжнародні федерації представлять в Санкт-Петербурзі презентації своїх видів спорту. Остаточне рішення по програмі Олімпіади буде прийнято на 125-й сесії МОК у Буенос-Айресі у вересні, тоді ж буде обрана столиця Ігор-2020, на які претендують Мадрид, Стамбул і Токіо.

Швейцарець Мартінетті очолював FILA з 2002 року.

Зараз ви читаєте новину «Главу міжнародної Федерації боротьби відправили у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути