четвер, 15 вересня 2016 12:46

"Головне, щоб фінал Ліги чемпіонів не став як Євробачення - національним лихом" - Франков

"Головне, щоб фінал Ліги чемпіонів не став як Євробачення - національним лихом" - Франков
Артем Франков. Фото: sport.ua

Головний редактор журналу "Футбол", член виконкому ФФУ Артем Франков прокоментував рішення УЄФА про те, що фінал Ліги чемпіонів 2017/2018 пройде в Києві.

"Така подія - велика честь для України. Підтвердження реноме нашого футболу, який ми любимо шпиняти за першої найліпшої нагоди. Можу собі уявити, яку роботу виконало керівництво ФФУ і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс для перемоги нашої заявки.

Важливо розпорядитися заходом такого масштабу максимально правильно. Щоб він не виявився збитковим, а крім прибутку приніс відчутні блага. Євро-2012 дало хороший інфраструктурний поштовх. Але водночас маємо недобудований термінал у "Борисполі", недороблені дороги і багато іншого.

Києву потрібно вивчити досвід міст-господарів фіналів. І не в режимі Мілан, Лондон, Париж і так далі, а собі подібних за розвитком. Слава Богу, є інфраструктура, яку потрібно доопрацювати. І головне - не перетворити весь процес у національне лихо подібно Євробаченню. Не думати, де знайти гроші. Зробити з фіналу Ліги чемпіонів нормальний бізнес-проект. Тільки так він має право на існування", - зазначив Франков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У найближчі 100 років не могли б розраховувати на такий матч" - Павелко про фінал Ліги чемпіонів у Києві

Зараз ви читаєте новину «"Головне, щоб фінал Ліги чемпіонів не став як Євробачення - національним лихом" - Франков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути