четвер, 10 січня 2013 11:59

Генріх Мхітарян став найкращим футболістом на території СНД

Генріх Мхітарян став найкращим футболістом на території СНД
"До великих мені дуже далеко" - Мхітарян ФОТО: shakhtar.com

Російська газета "Спорт-Экспресс" опублікувала результати референдуму "Зірка" за визначенням кращого футболіста року на території пострадянського простору. Переможцем опитування став нападник донецького "Шахтаря" Генріх Мхітарян, який набрав за підсумками опитування 172 бали (22 журналіста віддали йому першу сходинку, 8 - другу, 8 - третю, 2 - четверту).

"Отримувати нагороди, не приховую, дуже приємно, але самотужки ніколи нічого не виграєш: кожен індивідуальний приз - це в будь-якому випадку заслуга всієї команди. Тож за ваше визнання я обов'язково повинен подякувати всіх своїх партнерів. Взагалі себе зіркою не вважаю, і до великих мені дуже далеко - щоб досягти їхнього рівня, треба працювати і працювати," - як завжди скромно сказав футболіст.

Друге і третє місця зайняли представники чемпіонату Росії - форвард пітерського "Зеніту" Олександр Кержаков (84 бали) і воротар московського ЦСКА Ігор Акінфєєв (74 бали), а замкнули п'ятірку лідерів ще один гравець ЦСКА Алан Дзагоєв (51 бал) і півзахисник "Зеніту" Роман Широков (48 балів).

Додамо, що у ТОП-20 кращих гравців увійшли й українські футболісти - Євген Коноплянка ("Дніпро", 8 місце), Андрій Шевченко ("Динамо", 10 місце), Андрій П'ятов ("Шахтар", 14 місце), Андрій Ярмоленко ( "Динамо", 17 місце) та Андрій Дикань ("Спартак" М, 20 місце).

Зараз ви читаєте новину «Генріх Мхітарян став найкращим футболістом на території СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути