понеділок, 27 травня 2013 13:41

Гендиректора донецького РСК "Олімпійський" можуть звільнити за образу журналістки

Гендиректора донецького РСК "Олімпійський" можуть звільнити за образу журналістки
РСК "Олімпійський" відкрили після реконструкції. Фото: govorit.donetsk.ua

Глава Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький має намір ініціювати розірвання контракту з директором регіонального спортивного комплексу "Олімпійський" Геннадієм Каліщуком.

"Я вже дав команду готувати відповідні документи. Я буду офіційно ініціювати перед обласною радою, у власність якої входить РСК" Олімпійський ", розірвання контракту з гендиректором РСК" Олімпійський "Геннадієм Каліщуком", - цитує прес-служба Донецької облдержадміністрації Андрія Шишацького.

У прес-службі нагадали, що минулої суботи за твердженням кореспондента видання "Ура-Інформ-Донбас" Олени Панкратової, Геннадій Каліщук перешкоджав проходженню журналіста на урочисту церемонію відкриття спорткомплексу після реконструкції, грубо ображаючи і виштовхуючи її з будівлі.

Глава Донецької ОДА також зазначив, що у зв'язку з цим управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації не буде клопотати про продовження контракту з Геннадієм Каліщуком, термін якого закінчується в липні поточного року.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректора донецького РСК "Олімпійський" можуть звільнити за образу журналістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути