вівторок, 24 вересня 2013 15:44

Гендиректор "Таврії" попросив Куніцина не робити з себе рятувальника

Гендиректор "Таврії" попросив Куніцина не робити з себе рятувальника
Куніцин звинуватив Могильова в невдачах "Таврії". Фото: podrobnosti.ua

Генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан порадив президентові клубу Сергію Куніцину займатися депутатською діяльністю і не лізти в справи клубного менеджменту.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Я не применшую тих досягнень "Таврії", яких клуб досяг при Сергієві Куніцині. Але хочу запитати - хто довів команду до нинішньої ситуації? Переконаний, що говорити про те, що люди, які зараз працюють у "Таврії", не справляються зі своїми обов'язками, не є правильним. Ми зараз намагаємося погасити негатив, який дістався нам від колишньої адміністрації. Я з величезною повагою ставлюся до Сергія Володимировича як до депутата. Але вважаю, що йому краще займатися депутатською діяльністю", - сказав Бойцан.

При цьому зазначив , що заява Куніцина вносить дисбаланс у роботу клубу.

"Якщо ми згадаємо те, що нам дісталося - і заборону на трансферів, і борги "Таврії", в яких опинився клуб, - то все це було за його діяльності. Тому є подвійним блюзнірстком Сергію Володимировичу говорити про те, де зараз знаходиться його "рідна" команда. У мене велике прохання до Сергія Куніцина - не робити з себе рятувальника, а реально допомагати! Адже, наприклад, на тренувальне поле на "Локомотиві" діти чекали від нього 6 років. Але так і не дочекалися", - сказав він.

Куди краще б з боку Сергія Куніцина виглядали конкретні кроки з нормалізації справ у клубі, вважає Бойцан.

"Якщо у Сергія Володимировича є конкретні пропозиції , він може приїхати до клубу і викласти їх. Упевнений , що рік тому порятунок "Таврії" було в руках Сергія Куніцина, але тоді він не зробив те, чого чекали всі вболівальники. А зараз намагається спекулювати на цій темі. Ми докладаємо всіх зусиль для виправлення нинішньої ситуації. Запевняю всіх, що "Таврія" залишиться в Прем'єр -лізі. Переконаний, що бити нишком - негідно президента клубу, яким досі є Сергій Володимирович Куніцин", - вважає він.

Зазначимо, що в рекордних програшах "Таврії" Куніцин списав на почесного президента клубу Анатолія Могильова.

Нагадаємо, після десяти турів чемпіонату УПЛ "Таврія" є аутсайдером турнірної таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор "Таврії" попросив Куніцина не робити з себе рятувальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути