вівторок, 10 травня 2016 16:56

Гельзін оголосив про завершення кар'єри

42-річний граючий президент "Олімпіка" Владислав Гельзін оголосив про завершення кар'єри.

"Дякую всім уболівальникам, футболістам, тренерському штабу і всьому колективу ФК "Олімпік" за той щасливий час, який я провів разом з Вами на футбольних полях в якості футболіста!

 

Я неймовірно вдячний, за неоціненну підтримку, яку Ви мені надавали впродовж всієї моєї кар'єри. Я озираюся на свій пройдений шлях гравця з гордістю, я дійсно пишаюся тим, чого я досяг у футболі. Я виграв трофеї, зіграв яскраві, успішні матчі і у мене залишаться чудові спогади.

Я досяг набагато більшого, ніж я очікував на початку своєї кар'єри. Домашній матч проти дніпродзержинської "Сталі" був прощальним для мене, моїм фінальним акордом.

У мене рука не піднялася просити у тренера заміну раніше, знаючи і розуміючи, що у футболці рідного клубу у професійному футболі я більше не зіграю.

Звичайно, я б хотів провести свій прощальний матч трохи раніше, на рідному стадіоні, в рідному Донецьку, перед своїми вболівальниками, де, на жаль, ми так і не зіграли жодної гри в елітному дивізіоні. Тому не судіть строго", - сказав Гельзін.

Нагадаємо, у матчі 25-го туру прем'єр-ліги Гельзін оновив свій рекорд найбільш вікових гравців УПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Гельзін оголосив про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути