середа, 22 липня 2009 16:11

Газзаєв вичитуватиме Мілевського за необережні публічні заяви

Газзаєв вичитуватиме Мілевського за необережні публічні заяви

Головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв має репутацію жорсткого і принципового тренера. І в "Аланії", і в ЦСКА він твердою рукою наводив порядок, не соромлячись жорстких методів. Газзаєв залишився вірним собі й після переїзду до столиці України.

Так, днями керівник наукової групи "Динамо" Олег Базилевич не зміг потрапити на тренування основного складу. Адміністратори команди повідомили Базилевичу, що Валерій Георгійович розпорядився обмежити доступ на тренування навіть для клубних працівників. А якщо тренування "закрите", то Газзаєв ні для кого винятків не робить.

Також з подачі російського тренера змінилася схема вибору капітана в "Динамо". Раніше це робилося на демократичній основі, шляхом таємного голосування, за підсумками якого і вибирався офіційний вожак команди. Але саме на такій ось "демократії" Газзаев обпікся в свій час в московському ЦСКА. Легіонери на виборах "тягли" свого, а росіяни бажали бачити капітаном земляка. Все це сприяло утворенню угруповань.

Найближчим часом у наставника "Динамо" запланована серйозна розмова з капітаном киян Артемом Мілевським з приводу необережних публічних заяв футболіста.

Виступаючи нещодавно на веб-конференції, Артем заявив, що не ходить в кінотеатри з причини українського озвучування фільмів. Йому це, мовляв, не подобається. А після гри з "Чорноморцем" Мілевський, роздаючи післяматчеві інтерв"ю, знову торкнувся теми свого ставлення до української мови. Форвард збірної України заявив, що перед матчами національної команди він не співає гімн і навіть слів його не знає. І не бачить необхідності вчити українську мову.

Але, якщо вже Артем свідомо в свій час пішов на зміну громадянства і виступає за збірну України, то з його боку такі заяви виглядають як мінімум дивно. Можливо, Газзаєв і збирається прочитати Артему лекцію на цю тему.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв вичитуватиме Мілевського за необережні публічні заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути