пʼятниця, 18 вересня 2009 09:17

Газзаєв у перерві матчу з "Рубіном" зламав стілець в роздягальні

Газзаєв у перерві матчу з "Рубіном" зламав стілець в роздягальні

Після переможного старту в ЛЧ - вольових 3:1 вдома з "Рубіном" - "Динамо" засипають компліментами. А президент клубу називає тренера команди Валерія Газзаєва генієм.

"У першому таймі у нас не було флангових швидкостей, оскільки швидкі Ярмоленко і Маграо закривали цю зону один одному. А коли звільнився простір для Маграо і вийшов Гусєв, суперникові стало незрозуміло, кого тримати. Шевченко йшов в середину, фланги залишалися вільними, а коли команда біжить по флангах, її дуже важко зупинити. Все було зроблено тактично грамотно. Якщо це була задумка тренера, то вона геніальна, - сказав Ігор Суркіс, розкривши суму преміальних для Юссуфа, Маграо, Гусєва тап інших героїв. - Це 400 тисяч євро на команду, половина від тієї суми, яку клуб отримає за перемогу від УЄФА. Такий порядок нарахування прописаний в контрактах гравців. Вони вмирають на полі за результат і повинні отримати за це винагороду".

Після невиразного першого тайму в перерві Газзаєв влаштував рознос в роздягальні - гравцям дісталася словесна порція, але при цьому тренер, як повідомляє "Сегодня", розламав стілець. Як бачимо, достукався.

Це був перший матч в ЛЧ за останні п"ять років, в якому кияни зуміли забити три м"ячі. Востаннє це відбулося 28 вересня 2004-го з "Байєром" - 4:2. Тоді кияни фінішували в групі третіми. Відзначимо й інший факт: у 1997-му, при Лобановському, "Динамо" почало в групі з таких же 3:1 з ПСВ і у результаті зайняло перше місце в групі.

Як це було, з нинішніх динамівців пам"ятають Шевченко і Шовковський, який вважає, що його провини в пропущеному від Домінгеса голі немає. "Вона була б, якби м"яч залетів в той кут, де я стояв. А так - прекрасне виконання стандарту", - сказав СаШо. А ось Мілевський погодився, що за рахунку 0:1 жовту за симуляцію в штрафній від арбітра з Люксембурга Хамера, який в минулому сезоні в Лондоні вилучив Алієва, отримав по ділу. "Контакт з суперником був, - сказав капітан. - Але в ЛЧ за таке пенальті не дають. Отже я, напевно, погоджуся з суддею".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв у перерві матчу з "Рубіном" зламав стілець в роздягальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути