неділя, 14 серпня 2011 01:35

"Гармаша вилучили абсолютно справедливо" - Сьомін

"Гармаша вилучили абсолютно справедливо" - Сьомін

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін впевнений, що залишившись у меншості в матчі з "Арсеналом", команда ще більше мобілізувалися. А вилучення Дениса Гармаша вважає абсолютно справедливим.

"Ми дуже серйозно поставилися до цього матчу, - сказав Юрій Павлович. - "Арсенал" провів вдалу серію матчів, в яких команда показувала достатньо хорошу гру. Несподіване вилучення в нашому складі призвело до підвищення і без того високої мотивації наших хлопців. Вони були дисципліновані як ніколи і успішно вели контратакуючі дії. Це і дозволило нам перемогти".

На 23-й хвилині за нецензурну лайку на адресу арбітра був вилучений динамівець Денис Гармаш.

"Він хлопець безсумнівно обдарований, добре розуміє футбол, але такі ось його дії... Пам'ятаю, і в матчі з "Аяском" це відбулося, і тепер ось сьогодні. Будемо його виховувати, розмовляти з ним, знову працювати в цьому напрямку. Здавалося, що все це вже в минулому, але... Вилучили його абсолютно справедливо", - констатував тренер.

У матчі з "Арсеналом" не брав участь травмований Олег Гусєв.

"Сподіваємося, що до першого матчу з "Літексом" він повернеться в стрій. Олег - такий хлопець, який вийде і почне грати, якщо для цього буде навіть маленька можливість. До речі, зі своєю нинішньою травмою в минулому матчі він грав, починаючи з 15-ї хвилини, коли отримав жорсткий підкат, який тягнув на червону картку", - зауважив Юрій Сьомін.

Нагадаємо, столичне дербі "Арсеналу" і "Динамо" завершилося перемогою динамівців з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Гармаша вилучили абсолютно справедливо" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути