понеділок, 28 березня 2016 23:51

Гармаша спробували зліва як запасний варіант - Фоменко

Гармаша спробували зліва як запасний варіант - Фоменко
Михайло Фоменко. Фото: segodnya.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував результат товариського матчу своєї команди проти Вельсу. Нагадаємо, синьо-жовті здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

- Мала кількість замін пов'язана з підготовкою до матчів Євро-2016?

- Ще рано моделювати гру на Євро-2016, тому що багато часу попереду. Як завжди, контрольні гри і хлопці намагаються не отримати травму. В офіційних іграх хлопці викладаються - іскри летять. Чимось задоволені, чимось залишилися незадоволені... Порахували за потрібне, щоб хлопці дограли до кінця матчу.

- Ви оцінили гру проти Кіпру на "трійку", як оціните матч проти Вельсу?

- На "четвірку".

- Прокоментуйте гру Гармаша на лівому фланзі півзахисту...

- Це контрольна гра і ми повинні мати достовірну інформацію про наших футболістів. Спробували поставити Гармаша зліва, поговорили, пояснили, що ми від нього хочемо, і які цілі перед ним ставимо. Якщо не буде ким замінити лівого півзахисника, ми будемо мати в запасі цей варіант.

- Чи можна сказати, що гра проти Вельсу - це підготовка до матчу проти Північної Ірландією?

- З того складу, який зазвичай грає в нас, не було людей 5-6. Представники британського острова - це непрості команди. У них багато футболістів із високим зростом і дуже складно проти них грати на другому поверсі. Якщо порівнювати Вельс із Північною Ірландією, то друга команда - більш прагматична.

- Як оціните настрій команди?

- Футбольна команда - це сім'я, вдома теж сім'я. У всіх гарний настрій, вони раді один одного бачити і працювати один з одним.

- Ярмоленко забив прекрасний гол сьогодні ... Їм цікавиться кілька британських клубів, як ви вважаєте, чи зможе він себе проявити в англійській Прем'єр-ліги?

- Якщо їм цікавляться клуби - значить він зможе себе проявити в Англії.

- Чому гравці збірної при атаці поверталися спиною до чужих воріт?

- Ви розумієте, що в клубах у футболістів одні цілі, а в збірній - інші вимоги. Щось не вийшло в нас донести до гравців збірної, а щось вони не змогли виконати на полі.

- Чим будете займатися під час перерви між іграми в збірній?

- Як зазвичай, буду займатися формуванням збірної, переглядом футболістів, спілкуванням із гравцями ... В основному, це збір інформації про гравців і про майбутніх суперників збірної.

Зараз ви читаєте новину «Гармаша спробували зліва як запасний варіант - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути