вівторок, 16 серпня 2011 23:11

Гайтана стала гравцем "Шахтаря" у своєму новому кліпі
5

Фото: shakhtar.com

14 і 15 серпня провідні гравці "Шахтаря", а також уболівальники "гірників" взяли участь в зйомках нового кліпу української поп-зірки Гайтани на пісню під назвою "Шахтар". Кліп, знятий на "Донбас Арені" Семеном Горовим, режисером мюзиклів "Сорочинський ярмарок", "Попелюшка", "Вечори на хуторі біля Диканьки", найближчим часом займе місце в ротації музичних каналів.

За словами продюсера Гайтани Едуарда Клима ідея зйомки кліпу народилася відразу після прем'єри пісні присвяченої найпопулярнішому футбольному клубу в Українs. ФК "Шахтар" надав команді співачки повне сприяння і зробив усе можливе, щоб прискорити створення музичного кліпу.

"Буваючи на матчах "Шахтаря" на "Донбас Арені", я постійно бачила ці емоції, які просто переповнюють вболівальників, цю радість перемоги. Тому приспів "Шахтар" - наша найкраща команда!" народився дуже легко. Я усвідомила, що як артист вже надихнулася достатньо, що в мене є справжня емоція, яка може стати піснею. Так вона і з'явилася, і це не був бізнес. У пісні те, що я відчуваю насправді", - прокоментувала ідею створення пісні про "Шахтар" Гайтана.

Зйомки відеокліпу проходили в два етапи. У неділю, на наступний день після переможного для "Шахтаря" матчу з "Дніпром", "гірники" разом з Гайтаною до півночі виконували задумані режисером сюжети. Активну підтримку футболістам надали кілька тисяч уболівальників "Шахтаря", створювали неповторну футбольну атмосферу на стадіоні. Експертом з постановки футбольних сюжетів кліпу виступив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, до порад якого повністю прислухався режисер проекту.

"Чи сподобалося зніматися у кліпі? Ми ж професіонали, і це теж наша робота. Дуже приємно, що про "Шахтар" був знятий такий хороший кліп, тепер ця пісня буде нашим другим гімном. Подивимося, як це все буде виглядати, але думаю, що в підсумку всі залишаться задоволені", - поділився своєю думкою з прес-службою клубу після знімального дня капітан "Шахтаря" Даріо Срна.

Фінальна частина зйомок за участю гравців команди і Гайтани відбулася в понеділок у приміщенні Tribunelounge на домашньому стадіоні "Шахтаря". Попереду у технічної команди процес монтажу відзнятого матеріалу, після якого музичні фанати і футбольні вболівальники з України та країн ближнього зарубіжжя зможуть почути і побачити готовий продукт.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана стала гравцем "Шахтаря" у своєму новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути