вівторок, 08 жовтня 2013 09:30

Футболісти збірної Польщі не знають Маріуша Левандовскі

Футболісти збірної Польщі не знають Маріуша Левандовскі
Гравця "Севастополя" Маріуша Левандовскі викликали у збірну Польщі після 4-річної перерви ФОТО: sport-xl.net

"Збірна Польщі з футболу почала підготовку до матчу проти збірної України, який відбудеться у Харкові 11 жовтня, – пише видання "Пшеглонд спортови". – Одним із останніх прибув до готелю "Хайят" у Варшаві гравець українського "Севастополя" Маріуш Левандовскі.

При вході до готелю Маріуш побачив незнайомі обличчя. Річ у тім, що Маріуш був уперше викликаний до збірної після 4-річної перерви. У "кадрі" якраз відбулася зміна поколінь. З гравців, з якими 4 роки тому Левандовскі виходив на поле в матчах проти Чехії та Словаччини заледве залишилося 5 осіб.

"Маріуш Левандовскі? Ні, я з ним не знайомий," – каже гравець збірної Каміл Глік.

"Я бачив в інтернеті нарізку матчів Маріуша,– твердить Євген Полянскі. – Знаю, що він виступає на моїй позиції опорного півзахисника. Але нітрохи не переживаю з цього приводу," – каже гравець німецького "Хоффенхайму".

Маріуш Левандовскі більше десяти років виступає в українському чемпіонаті. Спочатку він грав за донецький "Шахтар", де став кількаразовим чемпіоном України, а останні чотири сезони захищає кольори "Севастополя". Два роки разом із своїм клубом Левандовскі провів у першій лізі українського чемпіонату.

Нагадаємо, що в групі, де виступає збірна України лідирують англійці – 16 очок. Другими ідуть українці – 15 пунктів. Таку ж кількість очок має збірна Чорногорії. У поляків – 13 залікових балів. Загалом 4 збірні з нашої групи не втратили шанси на поїздку до Бразилії влітку 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної Польщі не знають Маріуша Левандовскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути